2012. február 24., péntek

Urban Decay szemhéjalapozót sorsolok! :)

Sziasztok,

hogy vagytok igy, a tavasz naptári kezdete előtt oly kevéssel? :) Ahogy hallom a hírekből, a cudar hideg talán-talán már lassan megenyhül, és egy hét múlva bizony már márciust írunk! Meglepő, ugye? Karácsony óta kerek két hónap eltelt, és jön az ígéretes március, lassan majd végetér a havas téli álom, és szépen fokozatosan elővehetjük majd a vékonyabb kabátokat is.

Hadd osszam meg veletek, mennyire boldog vagyok hogy velem vagytok és hogy fokozatosan növekszik a nézőim, új barátaim száma. Köszönöm Nektek hogy ennyien követtek és bíztok a véleményemben.

Ha emlékeztek, tavaly decemberben három szerencsés drága követőm, feliratkozóm nyerhetett Sephora, Urban Decay nyereményeket. Nekem nem célom így feliratkozókat "gyűjteni", de tény, hogy igen hasznos játék volt hiszen valóban szerettem volna megismertetni még többetekkel a sminkcsatornámat, és megismerni jobban Titeket. Nagyon megszerettelek sokatokat a kommenteken, leveleken keresztül, és így örültem nagyon amikor ketten vissza is írtak rögtön a nyertesek közül, ők azóta már meg is írták nekem, hogy megkapták és örömmel használják a sminkpalettát és az Urban Decay 24-7 cerkakat.
A harmadik nyertesem azonban a legeslegnagyobb bánatomra nem kontaktált engem, hiába próbáltam többször elérni, ezért hosszas tépelődés után úgy döntöttem, hogy mivel a nyeremény csak várakozik és várakozik arra hogy valaki végre használja, egy nagyon egyszerű módszerrel újra fogom sorsolni.

Ezért kérdeztelek Benneteket a facebookomon (Sminkcsatorna néven megtaláljátok), hogy mi legyen, és a beérkező ötleteitek inspiráltak arra, hogy mivel ennyi aktív levélíróm, nézőm is szeretné, legyen az, hogy lesz még egy esély nyerni, mégpedig az Urban Decay Primer Potion-t "Eden" színben, hadd illesszek be ide egy kis képet az új, tubusos csomagolásról, amelyből az utolsó csepp is könnyen kinyerhető:

Mit kell róla tudni / Véleményem / Használata:

A legeslegkirályabb, hogy ez a csomagolás így teljesen higénikussá teszi ennek a szemhéjalapozónak a használatát! Színe semleges bőrszín, de a pigmentációjánál fogva a legjobb a vörös, érzékeny szemkörnyék semlegesítésére, így nem csak neutralizálja a szemhéjat, de a színe remek alap bármilyen szemhéjfesték előtt.
Saját tapasztalataim szerint:
- Nálam kb 10-12 órán át kifogástalan felette a szemhéjfesték, legyen az krémfesték, krémalap+szemhéjpúder, liner, stb. 
- A kb 13. órában nagyon vékony csíkban gyűrődik csak általában nálam a szemhéjfestékem a szemhéjráncban, viszont a szín nem fakul ki még így sem!! :)
- Én nem tapasztaltam olyat, hogy a szemhéjfestékem színe megváltozna felette, de tény, hogy azt egy kissé élénkebbé, tömörebbé teszi, szebb felette bármi!
- Nálam az egyetlen igazi versenytársa a Too Faced Eyeshadow Insurance, amely véleményem szerint ugyanolyan jó, tehát én igazából bátran ajánlom mindkettőt.
- Figyeljetek oda, hogy csak picikét vigyetek fel belőle. Sokan a szemhéjalapozóból túl sokat használnak, és pont ezért gyűrődik meg később a szemhéjfesték felette! Jól el kell dolgozni, alsó szempillasorban is, és hagyni kell egy húsz másodpercet száradni.
- Én javaslom, hogy krémfestékek (MAC Paint Pot, Bobbi Brown, krémes szemhéjfestékei pl.) IS tegyetek, mert ugye a krémes festékek mindig ráncosodnak pár óra elteltével ha nincs alattuk szemhéjalapozó.

Mióta használom: kb. 2 éve
Értékelésem: 10/10, az új csomagolás miatt, és elsősorban mert még nem találtak ki nála jobbat! :) Jelenleg egyértelműen a Szemhéjalapok Királya (A Too Faced meg a Királynője, csupán egy negyed pontocskával lemaradva! )

Najó, akkor most, hogy megismertük a tippeket, megosztom Veletek a sorsolás részleteit:

- Nem kérek semmi mást, se millió helyre való feliratkozást ezúttal :) 
- Egy dolgot szeretnék kérni, mivel örülnék ha még többen megismernék a blogomat, illetve szeretném megköszönni azoknak akik már követik a blogom, a blogra "Rendszeres olvasó"-ként engem követők között fogok 2O12. Március 2-án sorsolni, a random.org segítségével. 
- Remélem tetszeni fog Nektek a megújulóban lévő blogom, ahogy láthatjátok már különböző régi és új kategóriákban is olvashattok tőlem, a régi videós-terméklistások mellett mostantól termékreview-kat, szépségtippeket is olvashattok, sőt, a mexikói életemről, kultúráról is fogok rendszeresen írni (láttátok már az anyósom guacamole receptjét ? :) tökéletes bármilyen házibuliba, vendégségbe és pikkpakk megvan!)


Nagyon fogok örülni bármelyikőtök is nyeri a nyereményt, egyet kérek, legyen olyan drága 2 héten belül jelentkezni, illetve válaszolni a levelemre!

Még valami: ha a nyertes 18 évnél fiatalabb lesz (huuudejo neki), akkor meg fogom kérni hogy legalább az egyik szülője engedélyezze a címe elküldését nekem, hogy postázni tudjam a nyereményt! 

Sok szerencsét, és köszönöm hogy vagytok,
Darla

10 megjegyzés:

  1. Ez a nyeremény nagyon nagyon komoly :)))

    VálaszTörlés
  2. Fuuuu en imadom!! ha nem lenne, megorulnek erte hogy nyerjek/vegyek egyet :)))))) Sok szerencset!!!

    VálaszTörlés
  3. mi köszönjük, hogy írsz és főleg h videózol:)

    VálaszTörlés
  4. juuj,nagyon kedves ez tőled :)) és imádnivaló a blogod ^^

    VálaszTörlés
  5. De drága vagy!!!:)
    (én meg elszégyelltem magam kicsit:P mert millió fb/form/itteni komment után csak most iratkoztam fel, de sztem engem már ismersz:D)

    Az mit jelent a gyakorlatban h az utolsó csepp is kinyerhető belőle?

    VálaszTörlés
  6. Én annak örülök,hogy most már gyakran írsz :)

    VálaszTörlés
  7. Szia Darla! Bár már egy ideje követlek youtubeon meg itt is de még sehová se kommenteltem. Nagyon szupi a játék és nagyon jók a videóid :) Így tovább ! :)

    VálaszTörlés