2012. február 8., szerda

A Hola Makeup blog megújul + Díjat kaptam!

Sziasztok, 

Nagyon megtisztelő, és ezért Veletek is megosztom természetesen, hogy a blog megkapta első díját! Őszintén nem számítottam rá, hiszen magamat az elmúlt év alapján mindenképpen inkább a Vlogger kategóriába soroltam, ám eltökélten próbáltam szinesíteni "tevékenységi köreimet" a blogom vezetésével is. Témáim között természetesen a sminkvideóimban használt termékek listáját, bővebb leírását találhatjátok, néhány olyan új kollekció bemutatását amelyek közel kerülnek szívemhez, illetve nagyon sok tanácsot kezdő sminkszeretőknek. Ezen kívül láthattatok rövid sminktippes posztot, és haulosat is.

Örömmel szeretném Nektek elmesélni hogy megújulóban van a blogom és ehhez ez a díj nyújtott nekem motivációt, természetesen a rengeteg levelen kívül, amelyeket Tőletek, nézőimtől, olvasóimtól kapok nap mint nap. 
Ezért figyelmetekbe ajánlom, hogy egy új menüsorral bővült máris a blog. Ezalá a következő napokban szépen besorolódnak majd a bejegyzéseim téma alapján.

Lesznek új témák is, mint például
- Termékteszt
- Sminkelés alapjai
- Konyha, vagy éppen
- Mexikó, amely a Mexikóvárosban töltött napjaimmal, saját életemmel, vagy a mexikói kultúrával lesznek kapcsolatosak. 
Ezeket a posztokat azért is szeretem, mert nagyon sokan kérdeztek a kisbabáimról, és az itteni szokásokról is, ezekbe nagyon szívesen beavatlak benneteket! 

A "Konyha" kategóriában például igazi mexikói recepteket is fogok posztolni, és nem internetről halászva, 
hanem az anyósom, sógornőim tollából (az egyik pl chef). :)
A "Sminkelés alapjai" menüben pedig a kimondottan kezdők számára készült videó tutorialokat láthatjátok.

Köszönöm tehát mégegyszer Barbye-nak a Barbye's World blogról és Mdolla1981-nek szintén innen a Sokoldalú Blogger díj megelőlegezését. Remélem egy pár hónapon belül valóban rászolgálok majd erre a jelzőre! 


Szeretettel várom tehát eddigi és kedves jövőbeni látogatóimat, és a blog ezentúl smink-, és kultiblogként működik tovább, remélem nagy örömötökre!


Köszönöm szépen a támogatásotokat és hogy velem tartotok,
Darla

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon nagyon jó ötlet Darla. Lehetne kezdeni valami mexikóival? :)Örülnék ha írnál a mindennapokról, a spanyol nyelvről (tudom, hogy modntad hogy a mexikói más mint a madridi spanyol) az ikrekről, esetleg a férjedről (valami kulissza titkot :))

    Amúgy a leendő férjed tud pár szót magyarul?

    VálaszTörlés
  2. En imàdlak olvasni. a kèt kicsi mellett ez a dij "kevès" neked.sokkal tobbet èrdemelsz.engem is èrdekelnek a messzifold titkai.konyha,nyelv milyen az èlet ott,stilus ruha ès az emberek.-persze a smink is,de nèha jo ezeket is olvasni..csak igy tovàbb ès jo egèszsèget nektek!!

    VálaszTörlés