2011. július 13., szerda

Kérdezd Darlát: Milyen sminkcuccot vigyünk fesztiválra?

Sziasztok Csajszik :)

Miután némi nyomásra regisztráltam a Formspringen, már kaptam is egy jó kérdést, amit megválaszolva arra jutottam hogy a blogban is kiposztolom a válaszommal együtt, hiszen jópár levelet írtatok nekem a Youtubon hasonló kérdésekkel. Ezentúl a "közérdekű" szupi kérdéseiteket és válaszokat kiteszem majd ide is, remélem tetszik nektek az ötlet és mindenkinek jól jön majd ez a pár gyorstipp! :))))

Kérdezőmnek köszönöm a kérdést, és várom a továbbiakat, szeretem én az interaktív módot, nagyon élvezem ha így dumálhatok veletek!! Pusz mindenkinek, Darla

Tehát a kérdés:
szia Darla! tudnál valamilyen tippek, jó termékeket ajánlani, amik 1 egyhetes fesztiválon kibírják a 45 fokot a sátorban anélkül, hogy szétfolynának(szemcerka stb.)? vagy hogyan használjuk a folyós sminkünket úgy, hogy ne csak szétkenjük

Válaszom:
Szia szia,
a legjobb tanacsom az hogy 1. ne hasznaljunk iszonyat sok sminket
2. vidd magaddal a szemhejalapozodat feltetlenul es ezt a reggeli (deli tizenkettes hehe) felkeles es persze alapos arctisztitas utan, egy picike alapozast kovetoen alaposan vidd fel nem csak a felso, hanem az also szemhejadra is.
Miutan kihuztad a szemed felul-alul, ha biztosra akarsz menni egy pici korrektorral alatta menj vegig finoman belelapogatva az az also szempillasorod es a festek alatti kis teruletre es fixald egy icipici puderrel (vagy majd a Sziget pora fixalja hehehe)
Ahogy mondod, a legtobb sminknek nem tesz jot a 70 fok a satorban ezert en olyan sminkcuccot vinnek amit nem sajnalok..se azt ha kicsit szetolvadna, se azt ha ellopnak, elvesztenem, stb.

Natehat lassunk egy alap listat:- Napvedo krem testre es arcra (vagy vigyel hidratalot SPF-fel egy kis tegelybe tedd at, ne vidd az egeszet! Ilyen kis tartokat fodraszkellekboltban vagy patikaban fillerekert kapni)
- Napszuras elleni/utani cucc (Irix, meg ezek a habos fujos izek)
- Arctisztito kendo, es nedves babatorlo: elobbi arcra, utobbi a test kulonbozo pontjaira furdes helyett :)))))
- 2 db szemceruza: egy kotelezo fekete es egy jo szines a vicc kedveert
- Szinezett hidratalo ha van ilyened: ezt a napvedo utan kend fel de nagyon keveset. Ez ugye NEM alapozo tehat nem kene h leolvadjon a fejedrol viszont kicsit rendbehozza a kisse megviselt fejunket masnap reggel :D FONTOS hogy a borszineddel megegyezzen a szine. Marmint a "nyari" lepirult borszineddel :)
- Ha alapoznal es nem szinezett hidrataloznal akkor vigyel max pudert. Mas sminket ertelmetlen nyomatni, vigyel korrektort, ez a paros elegendo lesz ha kijon egy-ket kisebb pattanas vagy ilyesmi es jo a szem alatti karikakra valamint tartositani a szemsminkedet.
- szemhejalapozo - kritikus!
- 1 db sotetbarna szemhejpuder esetleg 1 szurke hogy a kremes fekete szemceruzaddal meg ezzel a szemhejpuderrel pillanatok alatt tudj csinalni egy lajtos tartos fustos szemet (nezd meg a Fustos szem videomat). Szukseged lesz 1 db lapos ecsetre de ne vigyel dragat belole mert a guta meg fog utni ha elveszik.
- 1 db barna szemoldokceruza mar ha hasznalsz ilyet vagy szemoldokzsele, na ez fontos.
- 1 db SPF tartalmu ajakbalzsam ami allandoan legyen veled
- 1 db pici tukorke az ovtaskaba
- 1 db szajfeny
- 1 db szempillaspiral

En un. folyos sminket nem vinnek ha azokra gondoltal amik ezek a szemhejra valo folyekony sminkek, alapozo vagy ilyesmi. A fentiekkel boven kibirod, arclemoso gelt vagy szappant meg vihetsz mert szerintem a legkritikusabb az arctisztitas!

Vegezetul azt hiszem hogy kozkivanatra jovo hetre feltoltok majd egy ilyen fesztivalozos videot :)

Remelem segithettem, ha van meg kerdesed kerlek hogy irj!

Koszi es puszi,
Darla

3 megjegyzés:

  1. szia Darla!
    nagyon szépen köszönöm a válaszod, Te adtad a maximálisan legjobb és leghasznosabb tanácsot erre a kérdésemre!!
    még egyszer köszi,
    a kérdező:)

    VálaszTörlés
  2. Draga Silla,
    oooorulet :D Koszi szepen nagyon orulok hogy segithettem es jo fesztivalozast (ayyyy barcsak en is otthonlehetnek most pl a Hegyaljan, azt hiszem eppen az megy! buu)..

    Ha barmi van, tudod itt megtalalsz :)
    Puszi! Darla

    VálaszTörlés
  3. hehe, tök jó lett a videó is, köszi azt is! :)
    és szívesen a kérdést :P
    szép nyarat!
    s

    VálaszTörlés