2011. július 17., vasárnap

Figyelem, Fesztivál-különkiadásunkat láthatják! :) - 2 új vidi!

Sziasztok-Sziasztok!!

Nos az igényeknek megfelelően a Formspringen és a Youtubon hozzám érkezett kérések alapján pillanatok alatt elkészült az Ultimate Fesztiválozós Túlélő Kit videó amelyben kicsit bővebben fejtegetem a "Kérdezd Darlát" sorozat 1. részére adott blogolós válaszomat,
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS bónuszként pedig úgy gondoltam hogy összerántok Nektek egy igazán tipikus bulizós-fesztiválos füstiszemet régi nyomásnak eleget téve (korábban elveimmel ütközőnek gondoltam egy "sima" füstös szemes vidi felvételét lévén jobban szeretek egy icipicit "mást" csinálni mint amit úgy általában látni lehet, többek közt ezért készítettem el a korábbi füstiszemes videómat szürkéből és szép csokiszínből)

Viszont most úgy éreztem tőletek, hogy erre lenne több igény, hiszen egy fesztiválon IGENIS sminkelünk már miért ne, mikor egy Sziget pl. kimondottan a határtalan őrületről, izgő-mozgó bokoraljakról, fullra telt Krisna sátorról, a jó öreg vizezett Ászokról és a Wanted színpad teljes belső felületének izzadságában úszó tömegekről szól majd PONT NE sminkelnenk ??? :)))))))))))))))))) LOL

Pont mikor a töménytelen mennyiségű jobbnál jobb dögös német, angol, görög, latin fickó-csajba való spontán belefutása gyakorlatilag mindenmásodperces?? Válaszom: egy fesztiválon MINDIG jól akarunk és KELL kinézni :) Viszont ez az a hely ahol igenis néha elmászik az a fekete szemcerka, kevésnek tűnik az addig felkent szempillaspirál, és VALÓBAN fekete szemkörnyékkel kelünk fel másnap délben... :)

Ezért is készült el az első videó amelyben megtudhatjátok hogy a fesztiválon IS a legfontosabb a LEMOSÓ és a HIDRATÁLÓ krém.. ha már belülről nem hidratálunk rendesen (legalábbis rendes csapvizet nem iszunk eleget....ugye) akkor legalább kívülről hidratálódjék az arcunk!

Felejtsd el a heavy make up-ot, tehát ha csak nem akarunk még több pattanást felesleges a metálszinpad kellős közepén gőzölni a folyékony alapozóval gazdagon ellátott arcbőrünket, mert abból bizony kizárólag eltömődött pórusok, pattanások és hegek lesznek. Tehát a szépen hidratált bőrünkre némi korrektor (főleg ugye a szemünk köré haha) és picike de picike púder elegendő. Ha nagyon problémás a bőrünk végképp felejtsük el a folyékony alapozót és a korrektor-púder párossal kendőzzük a hibákat vékonyan.

Innentől már Rátok bízom hogy hogyan sminkeltek. Egy tipp a szuper expressz füstiszem amit minimál kellékekből is megcsinálhattok, amelyeket ha Ti nem vittetetek magatokkal, a szomszéd sűtorból az osztrák gotik csaj úgyis át tud passzolni egy fekete szemceruzát meg egy szürke szemhéjpúdert és kész-pussz!

Tehát akkor jöjjön a két vidi egymás után, közel fél óra tömény Fesztivál-különkiadás Tőlem, Nektek :)

Rakkenroll, és élvezzétek ki helyettem is minden percét!! Aztán várom ám a beszámolókat hogy kinek hogy telt :)))))))))))

PUSZILLAK TITEKET!
Darla


Kelléktár:



Expressz füstiszem sátorban való megalkotásához:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése