2011. július 8., péntek

SMINKTREND: Eszméletlen jó nyári elegáns, de szórakoztató JAFFA smink

Sziasztok Csajok es Fiúk,

Ezúttal azt a témát vettem elő hogy mi van ha valahova kell mennünk (esküvőre, partira, mittomén)
és valami igazán friss sminket szeretnénk amitől a figyelem központjába kerülhetünk és az összes meghívott facér pasas (vagy csaj haha) tekintete rajunk csüngne.

Na kérem FÉLRE az unalmas és megszokott színekkel, és éljen a NARANCS! :D

A legtöbb sminket kotyvasztó világcég bizony már jó régen előrukkolt a tavaszi-nyári palettákkal, kollekciókkal, melyekben igen előszeretettel használták a narancs különböző árnyalatait.
Természetesen engem is elkapott a jaffa-láz, és még a tavaszi MAC Peacocky kollekciójából bekanyarítottam magamnak egy igen-igen egyedi színt, a PAPARAZZSHE nevűt kéremszépen.
Így fest:
(foto: http://www.temptalia.com/)

Egyébként aki  most venné magához ezt a színt, sajnálattal közlöm hogy már nem igen lehetséges hiszen ez a "Mega metal eyeshadow" bizony limitalt kollekció volt, VISZONT jóhír hogy az állandó kollekcióból esetleg helyettesíthető a Coppering színnel vagy nagyon talán NYX Orange összemixelve a Cherry színével ezek is nagyon szépek. Amúgy is van sok szép narancsos szín, mindenki keresse meg a saját karakteréhez megfelelő árnyalatát, de én a trend szerint erre a nyárra semmiképp nem választanék pasztell szineket, inkább a téglás, igazán jaffaszörpszínű merész narikat szakajtanám le a fáról, bizony.

Egyszoval kedves olvasóim mostantól kard-ki-kard, menjünk neki a festékesládának és éljenek a merész nyárias színek!Terméklista:


Arc: MAC Select SPF15 alapozó NC 20, korrektor: Studio finish NC15, pirosító, kontúr és highlight: Coastal ScentsSzem:
- szemhéjalapozó: Too Faced Shadow Insurance
- szemhéjpúderek: MAC Gorgeous Gold és Paparazz-she
- géltus: MAC Dipdown
- Alsó szempillasor: Paparazz-she és egy bronzbarna a CS 78 palettából
- Szempilla: Avon Super Extend vízálló terméke
- Ajkak: a videóban nem szerepel, de MAC Lipglass-t használtam Spirits A' Flying színben (limitált) és egy csillogós kimondottan narancsos szín.


A további vidikért iratkozzatok fel bátran a Youtube csatornámra (darla666hungary),
van már jó Facebook oldalam is: www. facebook.hu/Sminkcsatorna ahol jóval interaktivabban beszélgethetünk, itt is, és a Youtubeon is továbbra is szívesen adok tanácsot, stb

Vigyázzatok magatokra, puszi Nektek :)
Darla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése