2011. december 5., hétfő

Sephora Mexico Haul videobeszámoló

Sziasztok :)

Oktober végén végre megnyitott tehát A Szépségszentély itt, Mexikóvárosban.
Óriási izgalommal már órákkal a nyitás előtt az üzlet előtt várakoztam, mint kiderült megérte, ugyanis egy 25O peso értékű ajándékkártyát kaptam a "belépéskor" :)
A 9 órás nyitáskor egyből bevetettem magam a zsúfolt forgatagba, az üzlet ugyanis tömve volt, később 2x is 45-5O perc alatt jutottam el végül a kasszákhoz fizetni.. képzelhetitek!

Olyan termékeket vásároltam amelyek az egész világon no. 1. sminkcuccok, úgynevezett 'bestsellerek", olyan márkák közül válogattam mint az Urban Decay, a NARS, vagy a Stila, az arcápolós termékeket sem tudtam figyelmen kívül hagyni, így a méltán neves Philosophy márkából is vásároltam.

A Sephorában olyan márkákat találhattam meg még, mint a Too Faced, Dior, Hourglass, Josie Moran, Sephora brand, Smashbox, Make Up For Ever, Lancome, Clinique, Kat von D stb.
Természetesen megtalálhatóak a legnépszerűbb parfümmárkák is, valamint férfiaknak is van egy beauty sziget, ahol főként arcápolási termékeket találhatunk.

Összességében a vásárlási ÉLMÉNY az, amiért az ember a Sephorába téved, és természetesen azért, mert ebben a szentélyben szinte bármit szabad, azt próbálsz ki amit akarsz, az eladók még véletlenül sincsenek a nyomodban, és valódi make up artist-ok lesik a kérésedet ha szeretnél mégis valamit kipróbálni profi kezekből. A Sephora egy igazi játszótér rosszkislányoknak mint én, akik imádják kifejezni, kihangsúlyozni a szépséget, és tárt karokkal vár mindenkit aki belekontárkodna ingyen és bérmentve bármely nagy sminkmárka bármely termékébe... csak úgy, minden kötelezettség nélkül. Csak, mert imádjunk sminkelni :)

Akkor jöjjön a videó, és ha szeretnél részt venni a hamarosan induló nyereményjátékomban, nyomd bátran a youtube csatornámon a Feliratkozás gombot + a Facebookomon lájkolhatod az oldalamat, így részt vehetsz a random sorsoláson, ahol többek között megnyerheted a világ NO.1. SZEMHÉJALAPOZÓJÁT!!! 




Puszillak Titeket, Darla



3 megjegyzés:

  1. Hi Darla, légyszi áruld el a fekete virágos gyűrűd honnan van és miből...:)
    Zsu

    VálaszTörlés
  2. Szerintem horgolt, és vérnából. :)

    VálaszTörlés
  3. cérnából, na, nem vérnából. :)

    VálaszTörlés