2011. október 14., péntek

Bréking: Sephora végre Mexikóban :)) + családi hírek

Sziasztok,

Először is köszönjük szépen a sok jókívánságot, mint sokan tudjátok augusztus 31-én megszületett a két kisfiunk és hálistennek minden a legnagyobb rendben van, mar 1,5 honaposak és tündériek :)
A sok várakozásért és persze szeretetért cserébe megosztok Veletek egy szupi képet:
Na mit szóltok? Ez bizony a komplett, immáron 4 fős családom :) Persze mondanom sem kell a nagyszülők, és dédszülők mennyire repdesnek örömükben, nem beszélve a nagybácsikról-nagynénikről, szabályos sorbanállás van értük, még szerencse hogy kettő baba van, mert így rövidebb a várakozási idő per fő!
Kérdeztétek hogy nem bánom-e hogy nem lányok mert ugye tudnám őket csinosítgatni meg később sminkelni, de neeeem nem bánom egyáltalán! A párommal már beszéltünk róla, elképzelhető hogy később majd esetleg örökbefogadunk egy picilányt is, de most még a kisfiainkra koncentrálunk mert sok figyelmet és szeretetet igényelnek, ezért elég kevés idő jut bármi másra. Most szépen alszanak, ezért gondoltam gyorsan megírom ezt a posztot, ugyanis már a guta megüt, hamarosan kiderül, hogy

KAPOK-E meghivót a legelső mexikói Sephora üzlet exkluziv PRE-Opening partijára!!!!!!!!!!

Nade ne rohanjunk előre.. mi is ez a Sephora, eszik, vagy isszák??? :-)


Aki járt már az USA-ban, esetleg Párizsban vagy Madridban, nem mondható sminkfüggőnek, ha nem veszett el minimum órákra ebben a paradicsomi sminkfellegben.
A Sephora ugyanis az évek folyamán az első számú állomása bármely őrültnek aki hajlandó kockáztatni akár testi épségét is egy-egy szájfényért. Na de lássuk a részleteket, tényeket:

Meglepő módon az első üzlet tehát ebben a hónapban (pontosabban 21-én) nyit meg végre itt, Mexikóban. Azért meglepő, mert ugye a "szomszédos" USA televan lőve már régóta Sephoraval.
Azoknak, akik nem ismerik a Sephorát, elárulom hogy az áruházlánc Franciaországban alakult meg a 70'-es években, és jelenleg 17 országban van jelen. Saját márkája mellett  (Sephora), az üzletben jelen vannak a legkülönbözőbb és legnépszerűbb márka kozmetikai és szépségápolási termékek. A Sephora egyik tulajdonosa a Moet Hennessy Louis Vuitton, de itt Mexikóban a Grupo AXO fogja menedzselni, aki olyan márkákat is magáénak tudhat itt, mint a Tommy Hilfiger, vagy a Benetton.

Első körben 3 üzlet nyílik majd Mexikóváros legexkluzívabb bevásárlórészeiben. Ebben a huszonmilliós városban bizony jópár ilyen "Váci utca helyett inkább Váci Város" méretű shoppingolós hely is van, ezért az én tippem, hogy még több is fog majd nyílni az elkövetkezendő években az üzletből.
2O12-ben viszont várható, hogy más városokban is megnyitja majd kapuit a híres intézmény.
A PR vezetőségével készített egyik interjú alapján még elmondhatom Nektek, hogy hasonló szisztémában fog működni a dolog mint az USA-ban, lesz pl. Beauty Insider program, és a visszatérítési szabályok is várhatóan hasonlítani fognak, ugyanakkor az árakban várható némi difi, itt drágábban adják majd a portékát, főként a helyi adók miatt gondolom, de erről majd később személyesen megerősítelek benneteket.

A Facebookon már megtalálható a Sephora Mexico és a Twitteren is: SephoraMex

Reméljük hamarosan Magyarországon is kinyitja majd első üzletét a Sephora.
Addig is ha Lengyelországban, a cseheknél, vagy Görögországban jártok, ott is megtaláljátok ezeket a Szentélyeket!!

 Na, most pedig szurkoljatok, mert egy-két óra és kiderül hogy ott lehetek-e a Pre-Opening partin, amire maga Kat Von D is hivatalos es meg sokan mások :)))))))))))) Azonnal twittelek ahogy tudok valamit!

Puszikak,
Darla

6 megjegyzés: