2011. december 7., szerda

NYEREMÉNYJÁTÉK, és az első karácsonyi-mikulásos smink 2011-re :)

Sziasztok!


A mai nappal elindult az eddigi első NYEREMÉNYJÁTÉK!! 
Mielőtt megnéznénk a videót a karácsonyi piros-fehér-picit csillogós sminkről, szeretném Nektek megköszönni, hogy feliratkoztatok a Youtube csatornámra, és már vagy másfél éve nyomon követitek a sminkvideóimat, tippjeimet. 
Rengetegen tiszteltetek már meg leveleitekkel, melyekben különböző tanácsot kértetek, ezekre kivétel nélkül mindig válaszolok, és a következő videómba mindig igyekszem beépíteni ezeket a válaszokat is. 

 Az hiszem, hogy a darla666hungary, vagyis a Sminkcsatorna-magyarul, az egyetlen olyan sminkcsatorna jelenleg, ahol valóban RÉSZLETES magyarázatokkal készítem el a sminkeket. 
Nem csak megmutatni igyekszem, hanem lépésről lépésre gondosan el is magyarázni hogy mit, és miért csinálok, mivel öntanuló sminkesként tudom, hogy én is így tanultam és tanulok könnyebben. 

 KÖSZÖNÖM TEHÁT, HOGY VAGYTOK, HOGY NÉZTEK, ÉS MOST LÁSSUK A NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZLETEIT, RÉSZVÉTEL FELTÉTELEIT ÉS A DIJAKROL IS ESIK SZÓ:

LÉGYSZIVES ALAPOSAN OLVASD EL A RÉSZLETEKET ARRÓL, HOGY HOGYAN VEHETSZ RÉSZT BENNE: A nyereményeket a következő videóban részletesen bemutatom, addig is elárulom, hogy egyenkánt 4-5000 Ft értékben, Urban Decay és Sephora márkájú szuper sminkcuccok lesznek!!! :) 

 MIT KELL TENNED, HOGY RÉSZTVEHESS A JÁTÉKBAN? 

A nyereményeket megnyerheted, ha a köv. 4 dolgot megteszed: 
1. Feliratkoztál a csatornára 
2. Lájkolod a lenti  "Karácsonyi mikulásos smink" videót (hüvelykujjakra fel!) 
3. Hagyj nekem egy kommentet is A KARÁCSONYI MIKULÁS SMINK VIDEÓRA 
(NE a facebookon!!!), amiben megirod nekem, hogy milyen sminket szeretnel, ha elkészítenék 2O12-ben, vagy bármit amit szeretnél tőlem látni itt, a Sminkcsatornán, 
4. Lájkolod a Facebook oldalamat amit a "Sminkcsatorna" néven találhatsz meg (facebook pont com per sminkcsatorna) 
5. PLUSZ ESÉLY, ha a játék vége ELŐTT (tehát még 2O12 január 5 előtt) küldesz nekem egy üzenetet a Youtubon mindazon barátaid youtubos user neveivel, akiknek Te ajanlottad a csatornát!! Ugyanis az egyik nyereményt biztosan azok között fogom kisorsolni, akik ajánlották a csatornát a barátaiknak! Természetesen akiket a levélben megjelölt barátaidnak szintén feliratkozóknak kell lenniük, és így nekik is van esélyük a másik két nyereményre! :) 

Fontos: 18 év alatt a szüleid beleegyezését is kérned kell, hiszen ha Te nyersz és még nem vagy hivatalosan nagykorú, akkor nem kérhetem el a címedet a nyeremény postázásához, de remélem hogy ez nem jelent gondot senkinek :) 

Mikor: A nyereményjáték a videó feltöltésétől számítva kezdődik, és január 5-én, Magyar idő szerint éjfélig tart. A nyereményeket postázni fogom, vagy amennyiben budapesti lenne a nyertes, személyesen is átveheti majd, mert Magyarországon leszek január elején :) 

A Sorsolásról:
 Két (2) nyereményt a tisztaság kedvéért a random.org segitségével fogom kisorsolni, pontosan azzal a módszerrel, amit ebben a videóban láthattok: 
A sorsolás menete
Ezt megismétlem majd 2x, így jön majd ki a két nyertes. 
A harmadik nyereményt szintén a random.org segitségével fogom majd kisorsolni azok között, akik elküldik nekem azon barátaik youtube user neveit akiket ok ajánlottak feliratkozásra. Mindenki játszik aki a fentieket teljesíti, akkor is, ha külföldön élsz!!!! YEYYYYY!!! :)))) 


A sorsolásról nem készül majd videó, de csak azért nem mert Magyarországon leszek, és nem viszek kamerát magammal hogy ne kelljen cipelni, a laptopomon pedig sajnos nem műkszik a kamcsi.
A nyerteseknek levelet irok majd a youtube-on és igyekszem majd egy videót is kiposztolni a nyertesek neveivel :)

 Köszönöm szépen előre is ha megosztod a Nyereményjáték hírét barátaiddal, facebookodon, vagy twitteren! További híreket a következő videómban láthattok-hallhattok majd! :) 

 Ez a kari smink egyébként Orsi kérésére született, aki a Facebookomon írt nekem, köszönöm a kérést :) Ha kérdésetek van bármivel, sminkkel, vagy a nyereményjátékkal kapcsolatban, akkor írjatok nekem itt, vagy a Facebookon, vagy a Formspringen, minden elérhetőségem ott van a csatorna főinfoi boxban!



 Köszönöm szépen, hogy megnézted a videómat :) Puszi, Darla

http://www.facebook.com/sminkcsatorna
http://www.youtube.com/darla666hungary
http://www.twitter.com/makeupbydarla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése