2011. december 7., szerda

TREND: Bronzos arany füstös szem smink 2 in 1

Sziasztok Lányok-Fiúk, 

Ez a smink szintén egy univerzális, "mindenkinekjóláll" smink, matt színekből elkészítve kitűnő a hétköznapokra is, csillogós-metálos verzióban pedig kimondottan trendi smink a téli szezonban, a nagy divatházak szinte kivétel nélkül hozták ezt a look-ot a kifutókon a 2O11-12-es téli szezonra is. 
Azt gondolom a füstös szem egy örökzöld sminkdivat lesz, ezért készítsétek el bátran ha érdekel titeket a divat, ha nem :) Azért 2 az 1-ben a smink, mert az elején megmutatom, hogyan lehet elkészíteni a legeslegegyszerűbb fekete füstös szemet, aztan rámegyünk a bronzos színekre, majd egy nagyon egyszerű tusvonalat is húzunk! :) Itt is van már a videó, és alatta pedig a sminktermékek listája! :)




Terméklista: 
 - Too Faced shadow insurance szemhéjalapozó 
- MAC Smolder eye kohl krémes fekete szemceruza, 217-es ecset 
- Urban Decay Naked palettából: 
Toasted: ez egy téglás-bronzos-barnás csillogós szín (tehát barnás szín de van egy mályvás tónusa), Gunmetal: ez egy sötétkékes-feketés-szürkés csillogós szín, hideg befejezéssel, 
Half Baked: arany csillogós szín 239-es ecsettel 
- Szemhéjzúgba krémes alapnak Benefit Eye bright ceruza, majd erre raviszünk az arany színből 
- 224-es ecsettel egy kb. bőrszínnel elmossuk a széleket, én a Costal scents 78-as palettából használtam egyet random... 
- Highlightként egy picit felvittem a szemöldökcsont alá az aranyos színből. Ne vigyük túlzásba. - MAC sima szemhéjtus, fekete 
- Alsó vízvonal kihúzása a MAC Smolder ceruzával, és ezt ceruzaecsetettel a MAC-től elmosom egy kevés kékesfekete színt használva. 
- Szempillagöndörítő: Revlon 
- Szempillaspirál: Great Lash a Maybelline-től 
- Kontúr: Costal Scents 6-os kontúrpaletta, MAC 168 SE (special edition, karácsonyi kiadás volt) kontúrecset, 
- Szájfény: MAC Stealing Kisses - Limitált. Bronzos csillogós szájfény 

Remélem nektek is nagyon tetszik a Naked paletta, amit egyebként külföldön a Sephorában, Ulta üzletekben, Spanyolországban az El Corte Ingles-ben is megkaphattok az Urban Decay standokon. 

Irjátok meg véleményeteket, kérdéseiteket sminkes-, vagy szépségápolási témákban a Formspringen, a Facebookon pedig lájkolható ám az oldalam, nem beszélve arról hogy mennyire örülök mindig az új Felirakozóimnak a Youtubeon! :))) 

Puszillak Titeket, Darla

1 megjegyzés:

  1. szia:)ide írok mert a jutúúúb nem enged vmiért. Én is ilyen szemeket akarok...! :) nagoyn jó ez a video is!!! én vmi überbéna vagyok, 34 évesen elkezdenék sminkelni, de valahogy nem áll rá a kezem, nem tudom magamnak megcsinálni. Nagyon ovális az arcom, keskeny, a bőrömmel nincs probléma, csak a táskákkal a szem alatt. Eléggé idegenkedem az alapozóktól, mert eddig nem használtam egyáltalán.Lehet úgy sminkelni ha nem kened be az egész arcod alapozóval? Van egy clinique korrektorom, egész jó a szem alá, esetleg csak azt használni az ér?:) A szemhéjfesték felvitelével is van bajom, ami persze a leghangsúlyosabb, azt nem tudom megcsinálni...:( Mindig úgy nézek ki szerintem mint egy elcseszett pandamaci. Törlök, aztán kezdem előlről:(
    Köszi az infókat, szép estét, és köszi a választ is! Esetleg van vmi privi mailcímed, vagy nyomulhatok itt a megjegyzésekben?:)
    Szió,
    Zsuzska

    VálaszTörlés