2012. január 30., hétfő

A Nyereményjáték nyertesei :)

Sziasztok!

A nyereményjáték nyerteseit ugyan már kisorsoltam de gondoltam ezen a fórumon mégegyszer kihirdetem a szerencséseket. A nyereményeket február legelején fogjátok kézhez kapni posta által, ugyanis az én drága jó nagymamámnál vannak Magyarországon akit viszont mostanában elég nehéz elérni telefonon, lévén állandóan RANDIZIK az UDVARLÓJÁVAL :))))))))) Igen, igen, 84 éves a nagymamám és itt és most ezzel bizonyítom hogy sosincs késő, mindig jön új és újabb szerelem még az Aranykorban is!
A masik gondom, hogy az egyik nyertesem meg mindig nem jelentkezett, nem tudom mit tegyek már megpróbaltam többszor kontaktálni!

Najó, akkor tehát a nyertesek, akikkel levélben egyeztettem (legalábbis kettőjükkel), így a számukra legszimpibb nyeremény kapják meg:

1. A levélírók kozott TheVisiontina nyert, Ő a Sephora sminkpalettát bűvöli majd,
2. velandra4: Ő az Urban Decay ceruzaduót választotta, használjátok őket egészséggel! :)

3. ThePinky0409, aki nagy sajnálatomra még mindig nem jelentkezett.. aki ismerné Őt kérem írjon neki mert sajnos a videós kommentjébe nem írta bele hogy milyen néven követ FB-on, így nincs lehetőségem ott megkeresni.
Pinky egyébként az Urban Decay Primer Potiont, azaz szemhéjalapozót nyerte Eden színben és eredeti nagy méretben!!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm hogy benne volt a buliban és részt vett a játékban, nagyon sok kommentet és ötletet kaptam Tőletek hogy milyen videókat látnátok tőlem szívesen úgyhogy 2O12-es évben ezekből szemezgetek és szép sorban igyekszem a legtöbbet teljesíteni hogy még szebbek lehessetek :)

Egy csillió puszi Nektek drága hűséges, és persze kedves új barinőim!
Darla


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése