2010. augusztus 2., hétfő

Nyári csajos pink smink bármikorra

Sziasztok Leánykák,

ismét jelenkezem egy remek pinkes, vidám 'look'-kal!
Csajos, dögös, randizós, partizós, de ugyanakkor munkába is jó, megint megjegyzem hogy ha még szolidabb színeket használtok, bárhová tökéletes!!!



Íme a terméklista:

1) Szemhéj alapozó: MAC Paint Pod Rubinesque, vagy alapozzátok le erősebben a szemhéjat az alapozótokkal és fixáljátok púderrel, majd vigyetek rá egy semleges színű szemhéjpúdert.

2) Egy világosabb rózsaszínes-lilás szín megy a szemhéjra, én a Coastal Scents 78-as palettáját használom minden szín innen lesz, de már nem ajánlom tőlük megrendelni, keressétek a weben vagy Ebayen a Celia Makeup tökéletesen 100%-ig megegyező palettáit, 11 USD körül van ez most amit én használtam!
Természetesen van szállítási költség, ajánlom a Fedexet, de együtt fog 25-30 dollár körül kerülni, míg a Coastal Scents-től rendelve postaköltség nélkül lenne ennyi!!!Ecset: MAC 239, vagy bármilyen lapos kicsi színfelvivő ecsetecske.

3) A szem külső sarkába és mélyítővonalba egy erősebb lilásabb szint használtam. Ecset: 217-es MAC, vagy bármilyen hosszabb, tömörebb satírozásra.

4) Alsó szempillák tövébe nagyon vékonyan a lilásból felviszünk egy pici szint, legjobb egy úgynevezett ceruzaecset, vagy nagyon pici végű puha lapos ecset.
A könnyvonalat -ez a lépés elhagyható vagy helyettesíthető pl. egy lágyabb barna cerkával- türkiz színnel kihúzzuk, nagyon óvatosan, a szemünket ne szúrjuk azért ki! Lágy, krémes ceruzával dolgozzunk. Én a Coastal Scents-től a Duo Shadow Pencil Trendy Teal türkizét használtam.

5) Egy korallos színnel a felső szemhéj közvetlen mélyítővonal feletti részét összemossuk a pinkekkel, a mélyítővonal teljes hosszán, szépen selymes hatásúra.

6) Feltesszük a szemöldökcsont alá a 'highlight'-ot, vagyis a világos kiemelő szint, és picit összesatírozzuk a korallos-pinkes határvonallal, de nem húzzuk felfelé!

7) Felül ha akarjuk, még hatásosabb ha kihúzzuk nagyon vékonyan és nagyon közel a szempillához egy lágy barna színnel, majd jöhet a szempillaspriál (L'oreál Telescopic Carbon Black), és készen is vagyunk :)

Várom a kéréseiteket, kommentjeiteket szeretettel, vigyázzatok magatokra!

A következő videók amik jönnek a héten:
- Haul (termékbemutatós 'mit vettem' videó),
- Kérésre Angelina Jolie 'signiture' sminkje tussal

Pusssz,
Darla

4) Ugyanezt a szint

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése