2012. május 19., szombat

Smink az Első Randira :)

Sziasztok,

Ez a smink is kérésre készült, ráadásul rekordidő alatt, egészen konkrétan egyik nap megkaptam a kérést és a másik nap már töltődött is fel a vidi :))))) szerencséje volt a smink kérőjének mert pont jól jött ki időben a lépés! Remélem a randi is jól sikerült, esküszöm én jobban izgultam helyette is :)

Akkor jöjjön ez a natúr randismink ami remélem Nektek is segíteni fog hiszen "randibiztos" tehát semmi olyasmi nincs benne amit különösebben el lehetne szúrni az izgulásban-rohanásban, de nagyon szép tiszta smink és ezért igazán magabiztosan indulhattok el vele a Nagy Talira :)



Köszönöm a kérést, és várom Tőletek az ötleteket és leveleket, tanácsokat a Facebookomon, Formspringen, Youtubomon át is szívesen adok, a kéréseiteket ugyanígy küldhetitek bátran, látjátok hogy szép lassan fel is töltöm a videoválaszaimat :)
8br />
Milliárd-csillió puszi és sok sikert a Randihoz,
Darla

4 megjegyzés:

  1. Olyan aranyos vagy a videóban! :)
    Még sok vidit! :))))
    (havi kedvences videók nem lesznek?)
    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  2. Sokkal jobb így a szemöldököd, mint az előző videóban. Szerintem is az túl erős volt, maradj inkább ennél! :)))
    Puszi!
    Anett

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyosak vagytok, igen juni elso napjaiban mar lesz majusi kedvences video :D Szep napot szinten :D

    Anett,koszonom szepen nekem is tetszik ez a poros, igaz hogy az eredeti meg jobban (marmint a cerkas verzio) oszinten szolva nekem az jobban tetszik valahogy hozzaszoktam hogy ilyen eros, de azt hiszem mindenkepp valtogatni fogom a sztajlokat mostantol mert tenyleg jo volt ez is! PUszikak! :)))

    VálaszTörlés
  4. Szia Darla ! Nagyon szeretem olvasni a blogod mindig tudok tanulni belőle! Csak így tovább! ;)) Puszi: Miley9311 u.i.: ha szeretnéd itt a blog címe és nézd meg beautyandoutfit.blogspot.com

    VálaszTörlés