2011. június 29., szerda

Természetesen megbolondulva - natúr szemhéj irtójószínű kékekkel vagy mi

Sziasztoooooook!

Nos, ez a smink szerintem a nyár slágere lehet, amennyiben nem szerettek sokat vacakolni a szemhéjizékkel meg tusokkal, de mindenképp ellőnétek egy poént azér" a végére.

Már korábban megcsináltam ezt a sminket egy kihívásra aztán az letörlődött, ezen a szép napon viszont a trikóm türkizkék színe (amúgy is a TOP3-ban benne van nálam a türkiz) megihletett és újra elkészítettem ezt a szuperegyszerű és nagyon játékos, csajos sminket.



A használt termékek listája:
- Szemhéjalapozó: Too Faced shadow insurance
- Szemhéjra: 217-es ecsettel MAC All that glitters cimű színe
és egy középbarna szín a Coastal Scents 78-as palettámból,
- Alsó vízvonalra: Avon Glimmersticks Ocean Breeze kék színe, és alulra
Coastal Scents élénk középkék színe kerül, ceruzaszerű ecsettel.
- Szemöldökcsontra highlighterként illetve alulra takarítószínnek egy bőrszínnél picit világosabb
de matt szemhéjpúder került.
- A szempilláimat kibögyörítettem, és L'oreal Double extension szempillaspirált vittem fel
- Ajkaimra a MAC Quite please pinkes-picit gyöngyházas rúzsát applikáltam :D

Egyszerű és nagyszerű :)

Ha tetszett, iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, van ám mostmár Facebook elérhetőségem is, és várom a kommentjeiteket, írjátok meg mit szeretnétek legközelebb látni, vagy milyen termékről írjak Nektek, stb.

Millió puszi Nektek,
Darla

4 megjegyzés:

  1. szia Darla!
    Nagyon tetszik a blogod! es a smink tippekrol mindig szivesen olvasok. nekem nagyon szaraz a borom ezert problamat okoz az alapozas. milyen termekeket ajanlsz? ha napkozben fel szeretnem frissiteni a sminkemet, hogyan tudom ezt ugy megtenni, hogy hidratalva tudom tartani az arcboromet es megsem kell lemosnom az alapozot?
    Koszi!
    Berta

    VálaszTörlés
  2. Szia Berta!
    Nagyon aranyos vagy koszonom szepen!

    ok szoval ezek szerint lehet hogy be kene lojek egy videot szaraz borre valo tanacsokkal ? :)

    Eloljaroban annyit hogy nalad kulonosen fontos a hidratalas, mindennel fontosabb!! Frissito, mindenkepp alkoholmentes tonikot hasznalj arctisztitas utan, arctisztitasodat kimondottan gazdag kremes lemosoval oldd meg, majd a tonik de csak finoman, majd hidratalo krem. Nyarra neked is konnyebb kremet ajanlok, de kritikus hogy ejjel hidratalj tehat legyen egy jo ejszakai hidratalo kremed is ne csak nappalra tedd fel! A nap szaritja a bort ezert neked nem a legidealisabb sokaig napoztatni az arcod, ajanlom hogy hasznalj a strandon egy nagy strandkalapot!

    Szoval ha megfeleloen hidratalt a borod, akkor nyarra szinezett hidratalot hasznalj, ha alkalomra mesz akkor folyekony alapozot.
    Telre mindenkeppen folyekony gazdag alapozot ajanlok, ha szeretned ha konkretan ajanljak termeket megtehetem h adok par tippet de mivel nem ismerem az arcod kimondottan, nem tudok egy konkret termeket irni hiszen minden lany arca, arbore mas es mas (nekem is baziszaraz osszel-telen de csak az arccsontom alatti resz, az viszont rendesen kirepedezik, a tobbi meg jo olajos haha)

    A harmadik kerdesed az arc felfrissitese,
    erre van tobb mod is,
    1. MAC Studio fix: ez finoman fixalja a sminket es hidratalva tartja az arcot, napkozben nehanyszor atfujkalhatod vele az arcodat, kb 3 pumpalassal, eleg sokaig eleg. Azt hiszem glicerint is tartalmaz es asvanyokat, ezert taplalja a bort es tartositja egy picit a sminket is.

    A kettes tipp: evianos arcpermet, azt hiszem patikaban lehet kapni nem olcso, akkor inkabb a MAC, de a legszuperebb most jon:

    harmas tipp: egy pumpalos szorofejes uvegbe (ami ilyen permetszeruen szor) toltsel sima bubinelkuli asvanyvizet, ez szuper ugyanerre a celra es fillerekbol megvan!

    Ezekkel a megoldasokkal nem kell lemosnod az alapozot, viszont egy nap nehany alkalommal felfrissulhet a sminked! :)

    Ha van meg kerdesed irj nyugodtan itt, a Facebookon, vagy a csatornan is akar!

    Puszi, Darla

    VálaszTörlés
  3. koszonom a tanacsokat Darla! ez a MAC-es frissito fujkalo megfogott. kiprobalom! olajos lemosot hasznalok, minden mastol feszul a borom egesz nap, nekem nagyon bevalt a chanel huile confort-ja, ez egy olaj, amit ha egy vizes pamaccsal attorolgetek, habos kremme valik. kicsit dragabb, mint a mainstream lemosok, de olyan keves is eleg belole hogy mar egy eve hasznalom es meg mindig majdnem tele van... raadasul a szempillaim is megerosodtek tole! varom a szaraz borre vonatkozo tanacsaidat, meg a friss smink tippeket! puszi Braziliabol!! Berta

    VálaszTörlés
  4. Szia Berta!! Hogy vagy miujsag ? Mar kint a telbol ott Braziliaban? :D
    Nem ismertem a Chanel lemosot, foleg azert nem mert nekem meg kevert bortom van, a szokasos T-vonalban zsiros, az arcom ket also reszen meg szaraz ugyhogy nem probaltam meg olajos lemosot de jol hangzik foleg hogy az allaga is valtozik mikozben hasznalod! Orulok hogy tudtam segiteni es bar nem szaraz a borom de azert a tudasbazisomban van egy-ket tipp, azt hiszem hamarosan csinalok majd errol egy videot :) Sok puszi es vigyazz magadra, ha barmi van irj!! :) Darla

    VálaszTörlés