2011. augusztus 8., hétfő

Natúr smink állásinterjúra, suliba, bármilyen hétköznapi alkalomra

Sziasztok :)

Judit kérése alapján készült el ez a smink, melyet szeretettel ajánlok az egyszerű hétköznapokra, munkába, suliba, illetve olyan alkalmakra, mint egy
- állásinterjú,
- vizsga, felvételi, évnyitó, vagy csak egy sima "felelős" nap :),
- megjelenés bármilyen hivatalos ügyben hivatalban stb

Szóval egyszerű, nagyszerű, és igazán univerzális, úgymond "alap".

Ha ezt az egy sminket elsajátítjátok, gyakorlatilag később bármilyen neutrális színből elkészítve örökkön-örökké lesz a tarsolyotokban egy alapsmink, amit bármikor előkaphattok amikor szeretnétek frissnek, ápoltnak, és felkészültnek kinézni :)

Ugyanakkor ÉLVEZZÉTEK A NYARAT mert még bőven van belőle!!

Szóval akkor jöjjön a vidi, alatta meg a szokásos terméklista:



Terméklista:

Arc:
- MAC Select SPF 15 folyékony alapozó (de elegendő lehet a színezett hidratálótok is)
- MAC Studio finish korrektor SPF 35
- MAC translucent (átlátszó, fehér por) púder a smink fixálására
- Springsheen pirosító
- Coastal scents kétvégű ceruza O7-es verziójából a gyöngyházas fehér szín mint picike highlighter

Szem:
- Coastal Scents 78-as palettából
1. bőrszínetektől 1, max 2 árnyalattal eltérő árnyalat (lehet szinte bármelyik, ajánlottak a barnás, karamelles, enyhén rózsaszínes-lilás-korallos színek) - ecset hozzá: MAC 224, vagy bármilyen kis-közepes kerekebb fejű satírozós ecset
2. szemhéjra pici pinket és bőrszínhez hasonló, de picit narancsos árnyalatot kevertem össze, ezt vittem fel, és dolgoztam el a mélyítővonalba került picit sötétebb színnel, így értem el ezt a szép és természetes színátmenetet satírozás NÉLKÜL :)
Aki picit mégis erősítené a szemsminket, egy kis V-alakban a szem külső zugaiban kevés középbarna színnel sötétíthetjük azt,
3. Szem belső sarkaiba az arcon is használt krémes fehéres-gyöngyházas színt használtam a CS-től
4. A felső szempillasort kihúztam de csak vékonyan barna színű L'oreal Contour Kohl szemceruzával, ez jó krémes, jól kenhető.
5. Kisfejű ecsettel elmosom hogy ne maradjon ceruzavonal, majd átmegyek rajta egy hasonló színű szemhéjpúderrel, ezzel is finomítva és gyakorlatilag eltüntetve az éles vonalakat, és összedolgozzuk a szemhéjpúderrel.

Ajkak:
L'oreal Studio Secrets Glass shine 45O-es színben, vagy bármilyen sima ajakápoló, úgyis leizguljuk az interjú közben  . :)

Továbbra is szívesen várom a kérdéseiteket bármilyen fórumon, van már Formspringem, Facebook oldalam (www.facebook.com/sminkcsatorna) és a Twitteren pedig Makeupbydarla néven találtok meg.

Nagyon szeretek Veletek interaktív kapcsolatban lenni, ezért várom a barátkozós kéréseket! :)

Puszi Nektek, sok-sok,
Darla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése