2010. december 28., kedd

Ünnepi - Karácsonyi Smink szeretettel Nektek! :)

Kedveseim,

nagyon sok szeretettel készitettem ezt a videót amelynek elején kicsit el is érzékenyültem :) Ez az első videóm amit a Youtubon -darla666hungary- a csatornámon gyors internettel HD-ben is megnézhettek, igy sokkal jobb minőségben láthatjátok ahogy elkészitem a sminkeket! :) Kellemes Ünnepeket és köszönöm hogy ennyien néztek és tetszik amit csinálok! Ez egy igazi áldás számomra főleg hogy Magyarországtól távol élek, jó érzés Veletek magyarul levelezni, és Nektek videókat csinálni!!! :) KÖSZÖNÖM!!



1. Szemhéj középső részére a mozgó részre egy antik arany- közép arany szint viszünk fel
2. a felső szemhéj külső és belső zúgába egy ilyen karamellizált alma-barna szint mossunk össze finoman kétoldalról a középen lévő arannyal, vigyázva hogy az arany maradjon azért meg. A két szint mélyitővonalig visszük egyébként, és finoman a határvonalakat elsatiozzuk.
3. Felső szempillasorba egy világos türkizes krémes cerkával vékony vonalat húzunk lehető legközelebb a szempillákhoz majd visszavisszük a megfelelő szemhéjpúdereket finoman az aranyból és a karamelles pirosasbarnából a tetejére, hogy a vonal ne kenődjön el később
4. Alsó szempillasor alá is felviszünk a türkizes cerkából egy picit es vékony ecsettel kihúzzúk porral, egy sötétzöld szinnel.
5. Szemöldökcsont alá egy picit csillogós világos kiemelő szinnel mossuk össze a szemhéjon található szineket
6. Göndöritsük a szempillákat, és fessük ki őket szépen, majd
7. Gyüjtsük be az elismerő pillantásokat :)

Kellemes Ünnepeket,
Darla

3 megjegyzés:

  1. szija!
    most fedeztelek fel! szuper vagy! lesz egy újabb állandó látogatód! :)

    VálaszTörlés
  2. Szija!
    Én kb 2 napja fedeztelek fel és nagyon örülök neked. Én is állandó látogató leszek, még ha nem is fogok mindent kommentelni.
    Puszi.

    Szilvia ☺

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok Emese, Szilvi, nagyon koszonom nagyon jol esik :) Orulok hogy itt lesztek velem! :) Boldog Uj Evet !! Darla

    VálaszTörlés